Referencer

Overblik over projekter indenfor de forskellige ydelser

Tak for samarbejdet

Du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til perfektion, uanset hvad det er, du skal have lavet. Vi sætter os gerne ned med dig og gennemgår processen flere gange, indtil du er tilfreds med arbejdsmetoden, og hvad der skal ske. 

Heldigvis har vi lige netop den nødvendige ekspertise og knowhow i virksomheden, som kan få dit projekt op at stå. Vi hjælper gerne med rådgivningen fra start til slut, og da vi med vores mangeårige erfaring har 100% styr på hele processen.

Vi sikrer professionel løsning af dit næste byggeprojekt, hvor vi selvfølgelige garanteret et korrekt håndværksmæssigt stykke arbejde.

Uanset hvilke behov og ønsker, du måtte have, hjælper vi dig trygt igennem hele forløbet, så du ender ud med et veludført stykke arbejde, som du er tilfreds med. Vi har igennem årene hjulpet mange kunder med at virkeliggøre deres projekter, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig i mål med dine drømme.


Skriv til os her

  Med erfaring inden for byggebranchen, altanbranchen og special inventar - suppleret med en bygningskonstruktør uddannelse, er der et godt erfaringsgrundlag for rådgivning og tilsyn på små som store opgaver.

  Kontakt
  Hovedkontor
  • Build Consult IVS
  • Leopardvej 2
  • 7700 Thisted