Om Build Consult

Velkommen til Build Consult, grundlagt i 2017 med hovedsæde i Thisted

Rådgivningen fra start til slut

Vi rådgiver både private og erhvervsdrivende i deres byggeprojekter

Med priser der er konkurrencedygtige og en professionel tilgang til enhver opgave bestræber vi os på at give hver kunde det de søger.

Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor byggerådgivning. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet. Hos Build Consult yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Med erfaring inden for byggebranchen, altanbranchen og special inventar – suppleret med en bygningskonstruktør uddannelse, er der et godt erfaringsgrundlag for rådgivning og tilsyn på små som store opgaver.

Også i idefasen har vi mange ideer og er altid friske på at give uforpligtende forslag og tilbud.

Kim Nielsen Bislev

Viktor

Ønsker du et tilbud?

Vi står altid klar

Hos os står vi altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål eller lign. er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 26 79 53 79 eller send os en mail, og vi vil svare hurtigst muligt hvis intet andet er meddelt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud er du også velkommen til at kontakte os, og vi finder en løsning på din opgave uanset størrelse og omfang.

Skriv til os her

  Med erfaring inden for byggebranchen, altanbranchen og special inventar - suppleret med en bygningskonstruktør uddannelse, er der et godt erfaringsgrundlag for rådgivning og tilsyn på små som store opgaver.

  Kontakt
  Hovedkontor
  • Build Consult IVS
  • Leopardvej 2
  • 7700 Thisted